YEĞENLERİ İÇİN İSYAN ETTİ

YEĞENLERİ İÇİN İSYAN ETTİ

Ercan Poyraz: Halüsinasyon gören yeğenimin tedaviye ihtiyacı var

Cumhuriyet Halk Partisi'ne, Cumhuriyet Halk Partili Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına ve Parti Kademelerindeki Yöneticileri hedef alarak itibarsızlaştırma çalışması yürüten Ergün Poyraz'ın kardeşi Ercan Poyraz'ın açıklamaları deprem etkisi yaptı.

Gerçek Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve yazarımız Durmuş Tuna'ya açıklamalarda bulunan Ercan Poyraz, ağabeyi Ergün Poyraz'ın şizofreni hastası çocuklarına eziyet ve istismar ettiğini, tedavi görmeleri gerektiği halde çalışmaya zorlandığını, maaş kartlarını cebinde taşıdığını ve geçimini çocuklarının sırtından sağladığını söyledi.

"SİYASİ KİMLİĞİNİ GİZLEMEK İÇİN, KIZININ BAŞINI AÇTIRDI"
Açıklamalarıyla dikkat çeken Ercan Poyraz; "Ağabeyimin iki çocuğu da 9 yıl önce Özlem Çerçioğlu ile tanıştıktan sonra Büyükşehir Belediyesi'nde işe başladılar. Yeğenlerim İmam Hatip Lisesi çıkışlıdır. Ağabeyim siyasi görüşünü gizlemek için, yeğenime başörtüsünü çıkarmaya zorladı. Kendisi de Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldu. Siyasi kimliğini kamufle etme gereği duydu.

"YEĞENİM HALÜSİNASYONLAR GÖRÜYOR"
Başörtüsü nedeniyle baskı gören yeğeninde zaman içerisinde sağlık sorunları görülmeye başlandığını belirten Ercan Poyraz; "Yeğenim başörtüsünü çıkarması konusunda ağabeyimden baskı gördü. Bu baskılar sonrası psikolojisi bozuldu. Her iki yeğenimin de ciddi sağlık problemleri var. Bunun tek sorumlusu ağabeyimdir. Baskı ve sözlü şiddete maruz kalan yeğenlerimin sağlık durumları her geçen gün kötüye gidiyor. İki yeğenim de AYBA'da çalışıyorlar. Mesai arkadaşlarının anlattığına göre; yeğenim markete gidiyormuş ve market dönüşünde mesai arkadaşlarına, 'kara çarşaflı kadınlar önümü kestiler, dövdüler, etlerimi burktular' şeklinde iddialarda bulunuyormuş. Yeğenim enjeksiyon olmadığında halüsinasyonlar görüyor. Bu şekilde çalışmaya zorlanmaları suç değil mi?" dedi.

"ÇOCUKLARININ SIRTINDAN GEÇİNİYOR"
Yeğenlerinin durumuna isyan eden Ercan Poyraz; "Çalışamayacak durumda olan yeğenlerim ağabeyim Ergün Poyraz tarafından istismar ediliyorlar. Çalışmaya değil, tedaviye ihtiyaçları var. Ağabeyim çocuklarının sırtından geçimini sağlıyor. Kriz anında polis müdahalesi ile enjeksiyona götürüyorlar ve ciddi sağlık sorunları var. Mesai arkadaşlarına ve vatandaşlara zarar verebilirler. Yeğenlerim için endişe duyuyorum. Sağlık durumları ile ilgili mesai arkadaşlarından da bilgi alınabilir" dedi.

"ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, İYİLİK YAPTIĞINI SANIYOR"
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na seslenen Ercan Poyraz; "Özlem Çerçioğlu iyilik yaptığını sanıyor olabilir ancak istemeden ve bilmeyerek kötülük yapıyor. Yeğenlerimin parayla hiç bir işleri yok. Kazançlarını ağabeyim alıyor. Her iki yeğenim de hasta ve alışverişle işleri yok. Benim ne dediğimin de önemi olmasın. Çalışmak isteyip istemedikleri kendilerine sorulsun. İş yerindeki davranışları ve sağlık durumları mesai arkadaşlarına sorulsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.