YANARDAĞ AKİT GAZETESİ BAĞLANTISINI GÜNDEME TAŞIDI

YANARDAĞ AKİT GAZETESİ BAĞLANTISINI GÜNDEME TAŞIDI

TELE 1 televizyonu kurucusu ve genel yayın yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu, kalemşorünün Akit Gazetesi bağlantısına dikkat çekerek uyarmıştı.

HABER: DURMUŞ TUNA

TELE 1 televizyonu kurucusu ve genel yayın yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu, kalemşorünün Akit Gazetesi bağlantısına dikkat çekerek uyarmış ve "Ergün Poyraz isimli kişinin elinde oyuncak haline mi geldiniz" sorusunu yöneltmişti.

HİZBULLAH DESTEKÇİSİ AKİT GAZETESİ SEVER ERGÜN HERKESE SALDIRIYOR
CHP üyesi olduğu dönemde bile Hizbullah destekçisi Aktif Gazetesine röportaj verip; CHP'ye ve CHP'li belediye başkanlarına iftira atan Ergün Poyraz daha sonra disipline sevk edilmiş ve Partiden ihraç edilmişti.
CHP Genel Başkanı ve kızını hedef alarak "fetö'cüler" imalı paylaşım yapan,
CHP'de Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcüğü görevlerinde bulunmuş Bülent Tezcan'a "pkk'lı terörist" iftirasıyla saldıran,
CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı'yı hedef alarak "korkak, talimatla hareket eden, CHP'yi lağım çukuruna döndürdünüz, lağım faresinden bile iğrençsiniz, aç köpekler, kanı bozuklar" şeklinde paylaşımlar yapan,
Özlem Çerçioğlu için de "Allah belanı versin, bu ne kepazelik, iğrenç, yalancı, iftiracı, yazıklar olsun, pisliklerine para yağdırmış, mahkemede tanık olacak ve yazdığımı doğrulayacak, kumpasın içerisinde sen de varsın demektir, sen ne hain bir insanmışsın" ifadeleri kullanan,
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'i hedef alarak "pkk'lı, fetöcü" suçlamasında bulunup, galiz küfürlerle aile bireylerine saldıran Ergün Poyraz isimli kalemşorün eşi ve iki çocuğunun Büyükşehir belediyesinde istihdam edilmesine tepki gösteren Merdan Yanardağ "Buradan Özlem Çerçioğlu'na yeniden sesleniyorum. Olası rakiplerine karşı bu arızalı tipleri kullanmaya kalkmayın, başınıza bela alırsınız, bunu yapmayın ve kurtulun da biran önce" şeklinde uyarmıştı.

AKİT GAZETESİ İLE BAĞLANTISINI GÜNDEME TAŞIDI
Özlem Çerçioğlu'nun 9 yıldır kalemşorü olarak görev yapan Ergün Poyraz ile hâlâ çalışmaya devam etmesine anlam vermeyen Merdan Yanardağ şaşkınlığını dile getirmiş ve iki çocuğu ile eşi Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam edilen Ergün Poyraz'ın Akit Gazetesi ile bağlantısını gündeme taşımıştı.
Yanardağ TELE 1 televizyonundan yaptığı çağrısında; "Buradan ben Özlem Çerçioğlu'na seslenmek istiyorum. Partinize saldırıyor, herkesi suçluyor, herkese sallıyor, herkese iftira atıyor, şantaj yapıyor. Akit gazetesi sonunda bunu fark ediyor. Röportaj veriyor. CHP üyesiyken yapıyor röportaj. İhraç kararı çıktı" sözleriyle tehlikeye dikkat çekmişti.

HER AY YAKLAŞIK 100.000 TL MAAŞ DESTESİ SAĞLIYOR
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Genel Merkezin tepkisini görmezden gelen Özlem Çerçioğlu kalemşorü Ergün Poyraz ile çalışıyor, aile bireylerini yönetimindeki belediyede istihdam ediyor, aile bütçesine her ay yaklaşık 100.000 TL maaş desteği sağlıyor. Ergün Poyraz da, CHP'ye ve CHP'lilere saldırmayı sürdürüyor. Özlem Çerçioğlu'nun kalemşorü Ergün Poyraz konusunda defalarca uyarılmasına rağmen, işbirliğine devam etmesi tepki çekiyor.

img-20240902-wa0036.jpg

img-20240902-wa0038.jpg

img-20240910-wa0019.jpg

img-20240920-wa0024.jpg

img-20240920-wa0025.jpg

img-20240920-wa0026.jpg

img-20240920-wa0027.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.