TOLGAHAN KOÇ: MAĞDURUM VE ÇERÇİOĞLU'NUN YARDIMCI OLMASINI BEKLİYORUM

TOLGAHAN KOÇ: MAĞDURUM VE ÇERÇİOĞLU'NUN YARDIMCI OLMASINI BEKLİYORUM

Kadir Karakoç, 10 Ağustos tarihinde alkollü olarak kullandığı Büyükşehir Belediyesi'ne ait kiralık araçla kaza yapmıştı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Koordinatörü ve aynı zamanda Medinova Hastanesi Acil Servis Doktoru olan Kadir Karakoç, 10 Ağustos tarihinde alkollü olarak kullandığı Büyükşehir Belediyesi'ne ait kiralık araçla kaza yapmıştı. Cumhuriyet mahallesi, Mithatpaşa caddesinde saat 01:20'de meydana gelen kazada Karakoç yönetimindeki araçla başka bir araca çarpmıştı.

"OLAY YERİNDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI, YAKALADIK"
Kazanın diğer tarafı mağdur Tolgahan Koç yaptığı açıklamada, ekmek teknesinin zarar gördüğünü ve kandırıldığını belirterek; "Karakoç alkollüydü ve olay yerinden kaçmaya çalıştı ancak arkadaşım yakaladı. Trafik polislerinin tüm ısrarlarına rağmen olay yerinde alkolmetreye üflemedi. Hastaneye götürüldü ve alkol testi yapıldı. Promil oranı 1.39 çıktı. Polisler, Karakoç'un ehliyetine 30 ay süreyle el konulduğu söylediler" dedi.

"MAĞDUR ETMEYECEĞİZ" DEDİLER ŞİMDİ SÖZLERİNDE DURMUYORLAR
Ekmek teknesinde 450.000 TL. masraf olduğunu belirten Tolgahan Koç; "bu süreçte aracımı kullanamayacağım için maddi kaybım artacak. Şikayetçi olmamam için yalvardılar, ricacı oldular, 'her türlü zararını karşılayacağız' dediler. Karakoç ile bugün yaptığım telefon görüşmesinde sözünde durmayacağını belirtti. Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğu iddia edilen Oğuz isimli bir kişi de olay yerine gelmişti. Sevgi Yolunda görüştük ve 'her türlü sorunu halledeceğiz. Şikayetçi olmazsan seni mağdur etmeyiz" denildi. Sanayi sitesinde yaptırılan hasar tespitinde 450.000 lira masraf çıkınca sözler unutuldu. Karakoç masrafı öğrenince yardımcı olamayacağını belirtti. Karakoç'un kullandığı araçta 25 yaşlarında 3 kadın vardı. Polisler onları da hastaneye götürdü ve ayakta tedavi yapıldı" dedi.

untilted-11221.jpg

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU YARDIMCI OLMASINI İSTİYORUM
Tolgahan Koç bugün Büyükşehir Belediyesi'ne gittiğini ancak muhatap bulamadığını belirterek; "Başkan Özlem Çerçioğlu'nun yardımcı olmasını bekliyorum. Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Koordinatörü belediyenin kiralık aracıyla ekmek tekneme zarar verdi. 1.39 promil bulunan koordinatör şimdi 'ne halin varsa gör' diyor. Başkan Çerçioğlu'nun zararımın karşılanması konusunda yardımcı olmasını bekliyorum. Büyükşehir Belediyesi sözleşmeli personeli yüzünden çalışamıyorum ve ailemin geçimini sağlayamıyorum. Büyükşehir Belediyesi koordinatörü alkollü bir şekilde seyir halindeyken ekmek tekmeme çarptı ve zarar verdi. Sorumluluktan kaçıyorlar. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum" dedi.

untilted-11215.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.