SÜVARİ: İYİ PARTİLİ MECLİS ÜYESİ LEVENT ERYILMAZ’IN İMAR KOMİSYON SEVDASININ ALTINDA NE YATIYOR?

SÜVARİ: İYİ PARTİLİ MECLİS ÜYESİ LEVENT ERYILMAZ’IN İMAR KOMİSYON SEVDASININ ALTINDA NE YATIYOR?

Kuşadası Belediye Başkan yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari önemli açıklamalar da bulundu

Bugün yapılan Kuşadası Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı sonrası Kuşadası Belediye Başkan yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari önemli açıklamalar da bulundu.
İYİ partili meclis üyesi Levent Eryılmaz’ın özellikle ve ısrarla imar komisyonunda yer almasının altında ne yattığının merak edildiğini belirten Süvari, “İYİ Partili Meclis üyesi ve aynı zamanda Aydın Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi olan Levent Eryılmaz ısrarla imar komisyonunda yer almak istiyor. Bir belediye meclis üyesi olarak tüm odağı sadece ve sadece imar komisyonunda yer almak. Bunun haricinde başka bir görev kabul etmiyor. İmar komisyonunda ne olursa olsun yer alması için bir talimat mı aldı merak ediyoruz?
İnsanın aklına da doğal olarak bu imar komisyon üyelik ısrarının altında ne gibi bir rant yattığı sorusu geliyor. Bence Levent Eryılmaz meclis üyesi olarak kendisine oy veren hemşehrilerini ve yaşadığı kenti düşünerek projeler üretmeli ve bunlarla karşımıza çıkmalı ama kendisi ilk yapılan meclisten bu yana sürekli olarak imar komisyonu üyesi olmak için ortalığı yangın yerine çevirmeye çalışıyor. Bu sevdasının altındaki gerçeğin yakında açığa çıkacağını bekliyoruz“ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.