SÖGİAD TARAFINDAN DÜZENLENEN SERGİ VE PANAYIRA 55 KATILIMCI İŞTİRAK ETTİ

SÖGİAD TARAFINDAN DÜZENLENEN SERGİ VE PANAYIRA 55 KATILIMCI İŞTİRAK ETTİ

SÖGİAD tarafından düzenlenen sergi ve panayıra 55 Katılımcı iştirak etti. Açılışta konuşan SÖGAİD başkanı Canan Gündoğdu katılımcılara teşekkür etti.

Söke Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Canan Gündoğdu, 29.cusu düzenlenen SÖKE TARIM SANAYİ TİCARET SERGİ ve PANAYIRI açılışında yaptığı konuşmada; "Söke Genç İş İnsanları Derneği olarak bu yıl 29.cusunu düzenlediğimiz, SÖKE TARIM SANAYİ TİCARET SERGİ ve PANAYIRI vesilesiyle bizi yalnız bırakmayan herkese hoş geldiniz diyorum. Tarım hem ülkemiz hem de dünyamız için çok kritik ve stratejik bir sektördür. İnsan neslinin devamı için tarımsal üretim olmazsa olmazdır. Dünyanın bilimsel ve teknolojik anlamda gelişimi, üretimin etken ilişkisi ve buna bağlı olarak planlamalar nasıl değişirse değişsin vazgeçilmeyecek olan, yaşama kavramı içerisindeki tarımsal üretim ve ürün sürecinin devam ettirilmesi önem taşımaktadır. Modern teknolojinin kullanılmasıyla da tarımsal alanda performansın yükseldiği açıktır.
Üretimi artırabilmek için de çiftçilerimizin ileri teknolojiyi kullanması kaçınılmaz bir gereksinimdir. İşte bu nedenlerle bugün açılışını yaptığımız Söke TARIM SANAYİ TİCARET SERGİ ve PANAYIRI yeni tarım teknolojilerinin ve yeni üretim modellerinin çiftçilerimize ulaştırılması açısından büyük önem arz etmektedir. Tarımda verimliliği artırmak ve maliyetleri düşürmek, tarıma bağlı ve tarıma dayalı sanayiyi geliştirmek için çaba göstermemiz gerekmektedir. Dünya üzerinde tarım, hiçbir zaman önemini yitirmeyecektir. Onun için tarımda faaliyet gösteren, tarımla ilgilenen her çiftçimiz desteklenmeli ve geleceğe güvenle bakmalıdır. Ülke olarak öncelikli sorunumuz ekonomi, yüksek enflasyon. Yüksek enflasyon satın alma gücünü düşürüyor, gelir dağılımına negatif etki ediyor. Üretim ve tüketim dengesini bozuyor. Hepimizi olumsuz etkileyen bu durumun doğru politikalarla kontrol altına alınmasını umud ediyoruz. Bölge ekonomisinde önemli bir yer tutan ve sektöre bir canlılık getiren sergi ve panayırımızı bu yıl 55 adet katılımcı ile gerçekleştiriyoruz. Katılımcılar ve ziyaretçiler için çeşitli alternatiflerin sunulacağı, yeni ürün ve teknolojilerin bir arada etkin şekilde görülmesi, yeni yöntemler hakkında bilgi verilmesi, firma yetkilileri ile bire bir görüşme ortamının sağlanması çiftçiler adına avantaj yaratırken katılımcı firmalar adına da hedef kitleye ulaşılması ve ürün tanıtımının doğrudan yapılması avantaj sağlayacaktır. Tarım alanında değerli gelişmeleri bir arada tekrar paylaşma fırsatı veren ve önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapan Söke TARIM SANAYİ TİCARET SERGİ ve PANAYIRI’mızın bereketli olmasını diliyorum. Başta hazırlık aşamamızdan bu yana desteğini esirgemeyen Kaymakamımıza, Emniyet müdürümüze, Belediye başkanımıza ve personeline teşekkür ediyorum. Ayrıca fuarımıza katkılarından dolayı ana Sponsorlarımıza, Başta yönetim kurulu olmak üzere tüm üyelerimize, Sögiad Fuar komisyonuna, her zaman yanımızda olan diğer Sivil Toplum Kuruluşlarına, Tarım ve Sektörlerine destek olmak için burada stand açan Kamu Kurumlarımıza teşekkürlerimizi sunarım. Yine Söke Spor Yönetim Kuruluna Sergi ve Panayır yerine ilişkin yapmış oldukları fedakarlıktan dolayı teşekkür ederiz. Bu yıl 29.cusu düzenlenen Söke TARIM SANAYİ TİCARET SERGİ ve PANAYIRI’nın oluşmasında emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve diğer katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.