YANARDAĞ: BU KİŞİNİN ELİNDE OYUNCAK HALİNE Mİ GELDİNİZ?

TELE 1 televizyonu kurucusu ve genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu, kalemşorü Ergün Poyraz konusunda uyardığı halde dikkate almıyor.

TELE 1 televizyonu kurucusu ve genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu, kalemşorü Ergün Poyraz konusunda uyardığı halde dikkate almıyor.

"BİRAN ÖNCE KURTULUN"
Küfürbaz ve iftiracı kişiliğiyle bilinen Ergün Poyraz'ı tanıdığını belirten Yanardağ; "Cezaevinde yattı, daha sonra çıktı, Aydın’a yerleşti ve bir süre sonra bu Ergün Poyraz bütün çevreye şantaj yapan, tehdit eden biri haline dönüştü. Okadar enteresan ki; önüne geleni pkk'lı ve Ermeni olmakla suçlayan, mağduriyetini paraya tahvil etmeye çalışan, şantaj aleti olarak kullanan, CHP’li belediyelere musallat olan bir tipe dönüşmüş vaziyette. İki çocuğunu ve eşini Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde işe yerleştiriyor. Belediyelerden sürekli para sızdırmaya çalıştığı ileri sürülen, şantaj yapan, küfür eden, 'fuarları neden bana vermiyorsunuz?' diyen birisi haline geldi. Bu kişinin elinde oyuncak haline mi geldiniz? Partinize saldırıyor, herkesi suçluyor, herkese sallıyor, herkese iftira atıyor, şantaj yapıyor. Buradan Özlem Çerçioğlu'na yeniden sesleniyorum. Olası rakiplerine karşı bu arızalı tipleri kullanmaya kalkmayın, başınıza bela alırsınız, bunu yapmayın ve kurtulun da biran önce." dedi.

İŞBİRLİĞİNE DEVAM EDİLİYOR
Gazeteci Merdan Yanardağ'ın uyarılarını dikkate almayan Özlem Çerçioğlu, kalemşorünün aile bireylerini yönetimindeki büyükşehir belediyesinde istihdam etmeye devam ediyor. Küfürbaz ve iftiracı Ergün Poyraz'ın aile bütçesine her ay yaklaşık 100 Bin TL maaş desteği yapılıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve kızını hedef alarak "fetö'cüler" imalı paylaşım yaptığı halde, işbirilğine devam ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri