ÖZGÜR ÖZEL'İN BİLGİSİNE!.. CHP İŞGAL ALTINDA PAYLAŞIMIYLA HER AY MAAŞ DESTEĞİ ALIYOR

CHP yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden her ay yaklaşık 100 Bin TL maaş desteği aldığı halde, CHP için "pkk ve fetö'cülerin işgali altında" şeklinde paylaşım yaptı.

Haber : Durmuş TUNA

CHP yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden her ay yaklaşık 100 Bin TL maaş desteği aldığı halde, CHP için "pkk ve fetö'cülerin işgali altında" şeklinde paylaşım yaptı.

ÖZGÜR ÖZEL ve KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI
Daha önce de CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve kızını hedef alarak, "fetö'cüler" imasında bulunan Ergün Poyraz isimli İftiracının CHP düşmanlığı artarak devam ediyor.
CHP'den ihraç edildikten sonra kontrolünü yitiren küfürbaz ve iftiracı şahıs; önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için de, "fetö'cü" ve "Adnan Oktar suç örgütü mensubu" imasında bulunmuştu.

İL BAŞKANI İÇİN ÇİRKİN İFADELER KULLANDI
CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı için de, "korkak, talimatla hareket ediyor, CHP'yi lağım çukuruna çevirdiler, lağım farelerinden bile iğrençsiniz, aç köpekler, kanı bozuklar" şeklinde küçük düşürücü ifadeler kullandığı görülen Ergün Poyraz isimli şahsa "dur" denilmemesi tepki çekiyor.

HAKARETLERİNE DEVAM EDİYOR
CHP'ye ve CHP''lilere yönelik "lağım çukuru, lağım farelerinden bile iğrençsiniz, kanı bozuk, aç köpekler, fetöcüler, pkk'lılar, deyyuslar, godoşlar" şeklinde çirkin paylaşımlarıyla tepki çeken Ergün Poyraz isimli şahıs geçtiğimiz günlerde CHP'den ihraç edilmişti.

TEKRAR CEZAEVİNE GİREBİLİR
Küfür, hakaret ve iftira içerikli paylaşımları nedeniyle çok sayıda suç duyurusu yapılan Ergün Poyraz daha önce de 6 yıl 9 ay hapis yatmıştı. Yaptığı çirkin paylaşımlar nedeniyle Adalet önünde hesap vermesi beklenen Ergün Poyraz'ın tekrar cezaevine girmesi an meselesi.

ÇERÇİOĞLU'NUN KALEMŞORÜ
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından 9 yıldır kalemşor olarak kullanılan, CHP düşmanı kriptonun eşi ile çocukları CHP yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi'nde nemalandırılıyorlar. Ergün Poyraz isimli İftiracının aile bütçesine her ay yaklaşık 100 Bin TL maaş desteği sağlanıyor. CHP düşmanlığı yapmaktan çekinmediği görülen küfürbaz ve iftiracı şahsın eşi ile çocuklarının CHP'li belediyede istihdam edilmeleri Parti tabanından tepki görüyor.

Duruma tepki gösteren partililer; "CHP, fetö ve pkk'nın işgali altında" paylaşımıyla Özgür Özel ve Parti Yöneticilerini hedef alan iftiracı şahsın ailesinin CHP'li belediyede çalıştırılması kabul edilir bir durum değil. Her gün hakaret ve küfür eden, CHP Yöneticilerine iftira atan bu kişi hâlâ neden CHP yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi'nde sitem ediliyor" diyorlar.

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU YANLIŞTAN DÖNMELİ
31 Mart mahalli yerel seçimlerinde İyi Parti adayının seçimi kazanması için çalışan ve CHP'nin Kuşadası'nda seçimi kaybetmesi için her türlü iftirayı atan bu şahsın aile fertlerini CHP yönetimindeki Büyükşehir Belediyesinde istihdam edeceğinize, CHP'li gençlere iş imkanı sunmalısınız. Özlem Çerçioğlu'nu bu yanlışından dönmeye çağırıyoruz. Partimize ve Partilerimize her gün hakaret ve küfür eden, iftiralar atan, annelerimize kadar küfür eden bu kişinin CHP'den ihraç edildiği halde Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam edilmesini anlamak zor. Bu kişinin ve aile bireylerinin Büyükşehir Belediyesi'nden ilişiğinin kesilmesini istiyoruz" şeklinde tepki gösteriyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri