HAYAT BOYU EMEKLİLİK KAZANDI

DURMUŞ TUNA

HAKARET, KÜFÜR, GÖZDAĞI ve TEHDİT İÇEREN PAYLAŞIMLAR, ERGÜN POYRAZ'IN BİRANDA HAYATINI DEĞİŞTİRDİ.
KÜFÜRBAZ VE İFTİRACI ERGÜN, ALTI PAYLAŞIMDA HAYAT BOYU EMEKLİLİK HAKKI ELDE ETTİ.
"Allah belanı versin Özlem Çerçioğlu" şeklinde beddua etti ve hayat boyu rahatlık kazandı.

Hem enüst rütbe ve düzeyden imtiyazlı hem de korunmalı Ergün, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na posta koydu.
Topuklu Efe lakabı ile anılan Özlem Çerçioğlu, 9 yıldır kalemşorü olarak kullandığı Ergün'e bir tek satır cevap veremedi.
Özlem Çerçioğlu'nun başkanı olduğu Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde eşi ve iki çocuğu istihdam edilmeye devam eden Ergün'ün aile bütçesine her ay yaklaşık 99.000 TL maaş desteği sağlanıyor olsa da saldırılarına devam ediyor.
"O iş ayrı, bu iş ayrı" diyor olsa gerek.
Özlem Çerçioğlu da bu şekilde düşünüyor olacak ki, kalemşorü Ergün'e hesap sormuyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden geçtiğimiz hafta ihraç edilen Ergün'ün, kendisine ait sosyal medya hesabından partililere yönelik ağır hakaret içeren paylaşımları nedeniyle Özlem Çerçioğlu eleştiriliyor.
Kendisiyle ilgili sadece 2 paylaşımı yayından kaldırtabilen Özlem Çerçioğlu, kalemşorü Ergün karşısında pes etmiş durumda.

Durumu fırsata çeviren Ergün, hem sosyal medya hesabından Cumhuriyet Halk Partisi düşmanlığını sürdürüyor, hem de eşi ve çocukları üzerinden cebini doldurmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Seçmeni adeta şaşkına dönmüş durumda ve kafasındaki sorulara cevap bulamıyor.
"Cumhuriyet Halk Partisi düşmanlığı ve Partililerimize yönelik ağır hakaretler yapan iftiracıyı hâlâ neden Büyükşehir Belediyesi'nden besliyorlar?" şeklinde tepki gösteriyorlar.
"İftiracı şahıs ile irtibatın kesilmesine engel olan nedir?" sorusuna cevap istiyorlar.

15 yıldır belediye başkanlığı yapan Özlem Çerçioğlu'nu ilk kez bu şekilde sessiz kalırken gördüklerini söyleyen Partililer; "Topuklu Efe'mize ne oldu? En ufak saygısızlık karşısında ortalığı ayağa kaldıran Başkan Çerçioğlu neden susuyor? Şahsına yapılan hakaret ifadeleri için neden tepki göstermiyor ve hesap sormuyor? Saygısız kişiye neden haddini bildirmiyor? Neden çekiniyor? Kendisine 'Allah belanı versin Özlem Çerçioğlu' şeklinde sosyal medya hesabından beddua okuyan vefasızın ailesi nasıl oluyor da hâlâ başkanı olduğu belediyede istihdam ediliyor? Yaşananlara ve Çerçioğlu'nun tavrına aklımız almıyor." diyorlar.

1 milyon 200 bin nüfuslu Aydın'da herkes şaşkın.
"Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'na neler oluyor?"sorusuna kimse cevap bulamıyor.
Ahlak dışı çirkin paylaşımlar nedeniyle ortam her geçen gün daha da geriliyor.
İzlemeye devam edelim bakalım!
Önümüzdeki günler ne getirecek?