CHP'NİN ALTERNATİFİ AKP VAR

DURMUŞ TUNA

Topuklu Efe kendisine "Allah belanı versin" ve "Ey Özlem Çerçioğlu sen ne hain bir insanmışsın" ve de "utanmaz", "iftiracı" şeklinde bela okuyup, hakaret ve küfür eden Ergün Poyraz isimli şahıs ile bağlantısını son-lan-dı-ra-maz.
Eşini ve çocuklarını siyaset yaptığı sürece sırtında taşımak zorunda.
Küfürbaz ve iftiracının hakaretlerini de sineye çekmek durumunda.

TELE 1 televizyonu kurucusu ve genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ'ın dediği gibi;
Özlem Çerçioğlu küfürbaz ve iftiracı şahsın elinde oyuncak olmuş durumda.
Merdan Yanardağ Özlem Çerçioğlu'nu televizyon ekranlarından uyardı ve "şantajcı bu kişiyle ilişiğinizi biran önce sonlandırın" dedi.
Merdan Yanardağ Özlem Çerçioğlu'nun tehlikenin farkına varmasını isteyerek yaptığı açıklamasında; "bu kişi yarın bir gün size de zarar verir ve biran önce kurtulun" uyarısında bulundu.
Zarar verir ne?
Zarar vermediği gün yok.
Özlem Çerçioğlu tehlikenin farkında ve bu yüzden bağlantısını sonlandıramıyor.

Küfürbaz ve iftiracı Ergün; 9 yıl boyunca Özlem Çerçioğlu'nun kalemşorlüğünü yaptı ve saldırmadığı CHP'li kalmadı.
Küfürbaz ve iftiracı ergün o çirkin paylaşımları kendiliğinden yapmadı ve aldığı talimatların hepsi cep telefonunda kayıtlı.
Özlem Çerçioğlu siyasi hayatını sonlandırır (nitekim sonlandırdı) lâkin 9 yıllık işbirliğini sonlandıramaz.
Küfürbaz ve iftiracı Ergün'ün aile bütçesine katkı sağlamak için eşi ile iki çocuğunu yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam etmek ZORUNDA.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tepkisine rağmen; küfürbaz ve iftiracı CHP düşmanının aile bireylerine her ay yaklaşık 100 Bin TL maaş desteği yapmak ZORUNDA
çünküüüüüüüüüüüü;
Topuklu Efe böyle bir işe kalkışırsa üzerinden silindir geçmişe döner.
Nitekim örneği var.
Başkan Çerçioğlu'nun kendisine yanlış yaptığını düşünerek; "TÜRGEV Vakfı'na milyonlarca lira bağış yapan CHP'li belediye başkanı kim?" sorusunu gündeme taşıdı.
Başkan Çerçioğlu'nun başına büyük iş açtı.
TAYYİP ERDOĞAN'IN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIYKEN KURDUĞU ve ŞU ANDA DA OĞLU BİLAL ERDOĞAN'IN MÜTEVELLİ HEYETTE YER ALDIĞI TÜREV VAKFI'NA YAKLAŞIK 50 MİLYON LİRA BAĞIŞ HABERİ İLK OLARAK 2018 YILINDA ve ERGÜN POYRAZ'IN İFŞASIYLA YAPILDI.
TÜRGEV Vakfına yapılan bağış bir anlamda Başkan Çerçioğlu'nun AKP ile olan bağlantısını gözler önüne serdi.
Özlem Çerçioğlu kalemşorü Ergün Poyraz ile buna rağmen işbirliğini sonlandıramadı.
Bu konuda kimse hayal kurmasın.

CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun 2015 ve 2018 yıllarında iki kez, 10 milyon lira ve 40 milyon lira olmak üzere toplamda 50 milyon lira bağış yaptığını basından okuyoruz.
Özlem Çerçioğlu'nun TÜRGEV Vakfı'na bağış yaptığı teşekkür bölgesiyle tespitli ancak bağış miktarı konusunda belirsizlik var.
50 milyon liradan az olduğunu söyleyen de var, 50 milyon liranın çok üzerinde olduğunu söyleyen de var.
Özlem Çerçioğlu'nın kalemşörlüğünü yapan ve imtiyazlı durum elde eden küfürbaz Ergün Poyraz'da maaş miktarını gösteren dekont olduğu tahmin ediliyor.
Ben de böyle bir belgenin elinde olduğuna inanıyorum.
Nitekim, ikili arasında yaşananlar hayatın doğal akışına uygun değil ve Özlem Çerçioğlu karakterinde bir yöneticinin sineye çekeceği durum hiç değil.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2015 ve 2018 yıllarında Aydın'a yaptığı ziyaretler, TÜRGEV Vakfı'na yapılan bağışlar nedeniyle dikkat çekiyor.
Özlem Çerçioğlu'nun bağış yaptığı yılların 2015 ve 2018 olduğu şeklinde basında çıkan haberler var.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs 2015’te Aydın’da gerçekleştirdiği toplu açılış töreninin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etmişti.
2018 yılında helikopterle Aydın Adnan Menderes Stadı'na inen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada kendisini karşılayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile özel görüşme yapmıştı. Adnan Menderes Stadı içerisindeki özel odada, yaklaşık 20 dakika süren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’un görüşmesinde nelerin konuşulduğu merak konusu olmuştu.

Öyle ya da böyle Özlem Çerçioğlu'nun AK Parti ile işbirliği var.
Her zaman söyledim hep söyleyeceğim.
Özlem Çerçioğlu 2029 mahalli yerel seçimlerinde CHP'nin en büyük rakibi olur.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile kızını hedef alıp; "fetö'cüler" iftirası atan kalemşorünü hâlâ besleyen Özlem Çerçioğlu'nun CHP'de siyaset yapma düşüncesi olduğunu sanmıyorum.
Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bunun sinyalini verdi.
Aday olduğunu söyledi ancak siyasi parti ismi açıklamadı.
Açıklaması siyasi kulislerde; "CHP aday göstermeyi düşünmezse başka partiye giderim" şeklinde gözdağı vermek olarak değerlendirildi.
Evet, açıklamasında gözdağı var çünkü CHP'nin alternatifi AKP var.