ÇERÇİOĞLU'NUN CHP DÜŞMANI KALEMŞORÜ TEPKİ ÇEKİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 9 yıldır birlikte hareket ettiği ve siyasi yol arkadaşı olarak gördüğü kalemşorü Ergün Poyraz ile Furkan Bölükbaşı isimli şahıs aynı zihniyete sahipler.

Haber -Yorum: Durmuş Tuna

CHP DÜŞMANI KÜFÜRBAZ ve İFTİRACI ergün ile AKP TROLÜ, ATATÜRK ve CHP DÜŞMANI furkan AYNI ZİHNİYETE SAHİPLER.

CHP DÜŞMANI, KÜFÜRBAZ VE İFTİRACI KALEMŞORE, ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NDAN HER AY YAKLAŞIK 100 BİN TL MAAŞ DESTEĞİ SAĞLANIYOR.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 9 yıldır birlikte hareket ettiği ve siyasi yol arkadaşı olarak gördüğü kalemşorü ergün poyraz ile furkan bölükbaşı isimli şahıs aynı zihniyete sahipler.
AKP trolü, Atatürk ve CHP düşmanı, küfürbaz furkan ve CHP'nin içine sızmış kripto olduğu anlaşılınca ihraç edilen CHP düşmanı, küfürbaz, iftiracı ergün'ün yürüdüğü yol aynı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve kızını hedef alarak, "fetö'cü teröristler" imalı paylaşım yapan iftiracı ergün, CHP'li (!) Özlem Çerçioğlu tarafından korunuyor, eşi ve çocukları yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam ediliyorlar.

Genel Başkan Özgür Özel ve kızı için "fetöcü" imasıyla paylaşım yapan zihniyete sahip küfürbaz ergün'e, CHP yönetimindeki belediyeden her ay yaklaşık 100 Bin TL maaş desteği sağlanıyor.
Özlem Çerçioğlu'na tepki gösteren partililer; "Sen çok yaşa, böyyyyük CHP'li (!) Topuklu Efe (!) Özlem Çerçioğlu" şeklinde sosyal medyada imalı paylaşım yapıyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri