CASTİNG EGE OYUNCU AJANSI KAPANDI

2011 Yılında kurulan oyuncu ajansı, Entelköy Efeköye Karşı, Dedemin İnsanları, Pinokyo gibi filmlerin yan oyuncularını kamera ile buluşturdu.

Gazetemizin Yazarı Oyuncu-Yönetmen Ali Gençli tarafından Sinemaya ve televizyona yerelde yeni yüzler kazandırmak amacıyla 2011 Yılında kurulan oyuncu ajansı, Entelköy Efeköye Karşı, Dedemin İnsanları, Pinokyo gibi filmlerin yan oyuncularını kamera ile buluşturdu.
1970’li yıllarda bir çok filmde yan oyuncu olarak katılan Ali Gençli anılarını Figüran adlı kitabında toplamıştı.
Söke, Milas, Didim ve Kuşadası yörelerinde çekilen birçok dizi, film ve reklam filmine figürasyon hizmeti veren Casting Ege / Söke kapanma kararı aldı ve faaliyetlerine son verdi.
Aydın’ın yöresel ürünlerinin tanıtımı için çekilen, Keloğlan ve Bicirik Antik Kentlerde (Şırlan Su), Çine Köftesi Hamburgere Karşı (Çine Köftesi) gibi reklam filmlerinde oynayan ve sanat yönetmenliğini üstlenen Ali Gençli, “Son günlerde yöremiz de bir çok dizi ve film çekildi. Ancak bu filmlerin figürasyonunu İzmirli Ajanslar sağladılar. Bununla birlikte Ege Bölgesi ve Aydın çevresinde bir çok sahte ajansın gençlerden yüklü miktarda paralar kopararak onların hayallerini sömürmektedirler. Bu sahte ajanslar için önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum.
Kuruluşumuzdan bu güne kadar, hiçbir destek görmemize karşın Söke, Didim, Kuşadası ve Milas’ın kent belleğine kültür sanat adına önemli katkılarda bulunduk.” Açıklamalarını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri