ROMAN VATANDAŞLARI HEDEF ALAN PAYLAŞIM TEPKİ ÇEKTİ

ROMAN VATANDAŞLARI HEDEF ALAN PAYLAŞIM TEPKİ ÇEKTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun maddi ve manevi destek verdiği kalemşörü Ergün Poyraz'ın roman vatandaşları aşağılamaya yönelik paylaşımı tepki çekti.

Ergün Poyraz'ın annelere yönelik hakaret içerikli paylaşımının yankıları sürerken, roman vatandaşları küçümseyici ve hedef alan sosyal medya paylaşımı da tepki gördü.
Halktan gelen tepkiler üzerine Ergün Poyraz'ın paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırdığı görüldü.

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU EN ÇOK OYU ROMANLARDAN ALDI
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu girdiği 4 belediye başkanlığı seçiminde en çok oyu romanlardan aldığı halde kalemşörü Ergün Poyraz tarafından yapılan paylaşım "yazıklar olsun" dedirtti .
Ergün Poyraz'ın eşi ve iki çocuğunun Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam eden Özlem Çerçioğlu'nun saygısızca paylaşım nedeniyle nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu.

ANNELERE DE HAKARET ETTİ
Aynı paylaşımında annelere de küfür eden Ergün Poyraz'ın Özlem Çerçioğlu tarafından gözetilip kollandığı biliniyor. Annelere yönelik çirkin paylaşımını sosyal medya hesabından kaldıran Ergün Poyraz'ın her paylaşımında küfür dili kullanmasına rağmen Başkan Çerçioğlu ile yakın ilişkisi eleştiriliyor.

KÜFÜRBAZ ERGÜN'ÜN AİLE BÜTÇESİNE 100 BİN TL.
CHP'li Belediye Başkanlarına, CHP'li Milletvekillerine, CHP''li İlçe Başkanlarına yönelik küfür, hakaret ve iftira içerikleri paylaşımlarıyla bilinen Ergün Poyraz'ın Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ve Ege Et işletmesinde eşi ve iki çocuğu istihdam ediliyor. Kalemşör Ergun Poyraz'ın aile bütçesine her ay 100.000 TL. katkı sağlanıyor.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINI İTİBARSIZLAŞTIRMAK İÇİN PAYLAŞIMLAR YAPIYOR
Ergün Poyraz özellikle Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e yönelik iftira, hakaret ve küfür içerikli paylaşımlarıyla biliniyor. Çirkin paylaşımları nedeniyle CHP Aydın İl Disiplin Kuruluna ihraç talebiyle sevk edilen Ergün Poyraz daha önce de CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP'li Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ve CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın'ı itibarsızlaştırmaya yönelik paylaşımlar yapmış ve disipline sevk edilmişti.

İHRACI ENGELLENMİŞTİ
2018 yılında Özlem Çerçioğlu'nun müdahalesiyle partiden ihracı engellenen Ergün Poyraz sosyal medya paylaşımlarında anne, etnik köken, üyesi olduğu parti gözetmeksizin küfür, hakaret ve iftira içerikli paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Özlem Çerçioğlu tarafından maddi ve manevi desteklenen Ergün Poyraz'ın annelere ve roman vatandaşlara yönelik çirkin paylaşımları sonrasında hâlâ kollanacak mı merak konusu oldu.

untilted-10544.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.