ÖZGÜR ÖZEL'İN MÜDAHALE ETMESİ İSTENİYOR

ÖZGÜR ÖZEL'İN MÜDAHALE ETMESİ İSTENİYOR

Küfürbaz ve iftiracı Ergün Poyraz isimli sözde yazar, Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edildikten sonra saldırılarını daha da arttırdı.

Küfürbaz ve iftiracı Ergün Poyraz isimli sözde yazar, Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edildikten sonra saldırılarını daha da arttırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve mevcut Genel Başkan Özgür Özel'in hedef alındığı çirkin paylaşımlar Aydın'da tepki çekiyor.

"HER AY 100.000 TL MADDİ DESTEK ALIYOR"
Küfürbaz ve iftiracı Ergün Poyraz'ın eşi ve iki çocuğunun, Cumhuriyet Halk Partili Özlem Çerçioğlu'nun başkanı olduğu Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam edilmesi tepki çekiyor ve rezalet olarak değerlendiriliyor. Özlem Çerçioğlu'nun 9 yıl boyunca kalemşorlüğünü yapan Ergün Poyraz'ın aile bütçesine her ay yaklaşık 100 Bin TL maddi destek sağlanması partililerden tepki görüyor.

"GENEL BAŞKANIMIZIN MÜDAHALE ETMESİNİ İSTİYORUZ"
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in bu duruma müdahale etmesini isteyen Parti tabanı; "Önceki dönem Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve mevcut Genel Başkanımız Özgür Özel'i hedef alan Ergün Poyraz isimli sözde yazar, hadsizliğini sürdürmeye devam ediyor. Özgür Özel ve kızını hedef alarak, fetö'cü şeklinde çirkin ifadeler içeren paylaşımlar yapan küfürbaz Ergün Poyraz'ı Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediyesi'nde görmek istemiyoruz. Aydın Milletvekillerimiz Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel ve çok sayıda Parti Yöneticimizi hedef alarak itibarsızlaştırma çalışması yürüten geçmişi karanlık şahıs, Özlem Çerçioğlu tarafından baştacı yapılmaktadır. Bu şahıs ve aile bireyleri hâlâ Özlem Çerçioğlu tarafından kollanıyor ve korunuyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Örgütü durumdan rahatsız. Sayın Özgür Özel sesimizi duyun çünkü Parti tabanı duruma tepkili. Cumhuriyet Halk Partisi düşmanı küfürbaz ve iftiracı hâlâ neden besleniyor? Bizim çocuklarımız işsiz gezerlerken, Akit Gazetesi'ne verdiği röportajda Cumhuriyet Halk Partisi düşmanlığı yapan, Genel Başkanlar düzeyinde hakaret ve iftiralar atan, Aydın Milletvekilleri ve Belediye Başkanları için pkk ve fetö teröristi suçlamasında bulunan, Belediye Başkanlarımızın annelerine küfür eden Ergün Poyraz konusunda müdahale etmenizi istiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edilen küfürbaz ve iftiracıyı, Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediyesi'nde de istemiyoruz" şeklinde tepki gösteriyorlar.

"ÇERÇİOĞLU'NDAN UMUDU KESTİLER"
Özlem Çerçioğlu'nun küfürbaz ve iftiracı şahıs konusunda her hangi bir yaptırım uygulamaya niyeti olmadığı belirten Partiler; "Özlem Çerçioğlu'nun şahsına da çirkin saldırılarda bulunan küfürbaz ve iftiracı şahıs konusunda hiç bir girişim başlatılmıyor. Başkan Çerçioğlu aleyhinde yapılan iki paylaşım yayından kaldırılmış olması yeterliymiş gibi sessizliğe bürünüldü. Çirkin paylaşımların yenilerini her gün sosyal medya hesabında yayınlamaya devam eden küfürbaz ve iftiracı şahıs konusunda Başkan Çerçioğlu'nu uyarmanızı istiyoruz. Parti Kademelerinden yükselen sese kulak vermelisiniz. Cumhuriyet Halk Partisi'nde ve Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerde bu gibi Cumhuriyet Halk Partisi düşmanlarını görmek istemiyoruz" şeklinde tepki gösteriyorlar.

untilted-11808.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.