Nazilli belediyesi zabıta ekipleri denetimde!

Nazilli belediyesi zabıta ekipleri denetimde!

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik ve Zabıta Müdürü Kubilay Erçin zabıta ekipleriyle birlikte Uzun Çarşı’da yer işgali ve ruhsat denetimi başlattı.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik ve Zabıta Müdürü Kubilay Erçin zabıta ekipleriyle birlikte Uzun Çarşı’da yer işgali ve ruhsat denetimi başlattı.


Çalışmalarını hem sahada hem halkın yanında sürdüreceğinin sözünü veren Başkan Tetik sabah saatlerinde zabıta müdürü Kubilay Erçin ve zabıta ekipleriyle birlikte denetimlere katıldı. Başkan Tetik ve ekipler Nazilli'nin ekonomik anlamda en önemli bölgesi olan Uzun Çarşı'da halkın rahat ve güvenli bir şekilde yürüyebilmesi, alışveriş yapabilmesi için uygunsuz yer işgali ve ruhsat denetimlerine ağırlık verdi.


KURALLARA UYMAYANLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK


Uzun Çarşı ve yan sokakları, Türk Ocağı Caddesi, Ayakkabıcılar Çarşısı ve Eski Hal bölgesi zabıta ekipleri tarafından denetim altına alındı. Esnafların uygunsuz yer işgali ile sınırlarını aştığı belirlenen yerlerde uyarılar yapılarak, kurallara uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanacağı belirtildi.
Belediye meclisi tarafından belirlenen 1 metre ve bazı yerlerde 1 metre 20 santimetrelik işgaliye sınırını aşan esnaflara gerekli uyarılar yapıldı.


"NAZİLLİ’Yİ DAHA GÜZEL BİR YER YAPMAK İÇİN SAHADAYIZ"


Seçimlerden önce Nazilli'yi daha güzel bir yer yapacağının sözünü verdiğini belirten Başkan Tetik ; "Nazilli’nin merkezini nostaljik bir bölge yapmak için kararlıyız. Ekiplerimiz ve halkımızla el ele vererek bunu başaracağız. Denetimlerimizi ayrım yapmadan, yasal sınırlar çerçevesinde gerçekleştireceğiz. Amacımız esnaflarımızı rahatsız etmek değil, halkımızın rahat bir şekilde çarşıda yürüyüp alışveriş yapmasını sağlamaktır. Bu sayede esnaflarımızın da daha fazla satış yaparak kazançlarını artırmalarını hedefliyoruz". Bu denetimlerin daha sıkı ve düzenli olarak devam edeceğini belirten Başkan Tetik, halkın sağlıklı bir alışveriş ortamına kavuşması için çalışacaklarının altını çizdi.

Uzun Çarşı’nın bir diğer sorunun motosiklet problemi olduğunu belirten Başkan Tetik; "Çarşı içinde en büyük problemlerden biride motosiklet sorunu. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ile koordineli çalışmalar yürüteceklerini belirten Tetik; Nazilli Belediyesi olarak bu sorunu çözmek için çalışmalar yürütüyoruz. Bu bölgeye araç ve motosiklet girmesini istemiyoruz. Amacımız, Nazilli’nin nostaljik bir alan olması ve ziyaretçilerin bu bölgede rahat bir şekilde dolaşabilmesidir. Vatandaşlarımızın motosikletlerini park edebilecekleri alanlar yaratmalıyız. Bu konuda gerekli çalışmalar ve projeler üzerinde çalışıyoruz.Motorlu araç girişini engellersek çok güzel bir alışveriş merkezi olacak " dedi.


"ODALARLA BUNLARI KONUŞTUK"

Projelerini nasıl hayat geçirdiğini anlatan Başkan Tetik ; "Benim sistemim şu şekilde kafamda ki projeyi önce halkımla konuşuyorum, odalarla da bunları konuştuk. Odalar bu fikirlerime sıcak baktılar. Şu anda Aydın Büyükşehir Belediyesi ile projelerimizi hazırlıyoruz. Ordu Caddesi, Hürriyet Caddesi ve İstasyon Meydanında düzenleme yapacağız. "dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.