MERDAN YANARDAĞ: BÜLENT TEZCAN'A SALDIRMIŞ

MERDAN YANARDAĞ: BÜLENT TEZCAN'A SALDIRMIŞ

TELE 1 televizyonu kurucusu ve genel yayın yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ı hedef alan küfürbaz ve iftiracı Ergün Poyraz'ı eleştirip, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu da uyarmıştı.

TELE 1 televizyonu kurucusu ve genel yayın yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ı hedef alan küfürbaz ve iftiracı Ergün Poyraz'ı eleştirip, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu da uyarmıştı. Özlem Çerçioğlu'nun devam eden işbirliğine tepki gösterip; "bu kişinin elinde oyuncak haline mi geldiniz" demişti.

"BÜLENT TEZCAN'A SALDIRMIŞ"
CHP Genel Başkan Yardımcısı görevinde bulunmuş Bülent Tezcan'a saldırıldığı halde hâlâ Poyraz ile çalışmaya devam edilmesini eleştiren Yanardağ; "Bülent Tezcan'a saldırmış. CHP’de genel başkan yardımcılığı yapmış, parti sözcülüğü yapmış Bülent Tezcan'a şantaj yapıyor" şeklinde tepki göstermişti.

"PARTİNİZE SALDIRMIŞ"
CHP yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde aile bireylerinin istihdam ediliyor olmasına dikkat çeken Yanardağ; "İki çocuğunu ve eşini Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde işe yerleştiriyor. Bülent Tezcan'a saldırıyor. Akit Gazetesi'ne röportaj veriyor. Buradan ben Özlem Çerçioğlu'na seslenmek istiyorum. Bu kişinin elinde oyuncak haline mi geldiniz? Partinize saldırıyor, herkesi suçluyor, herkese sallıyor, herkese iftira atıyor, şantaj yapıyor" diyerek yanlışa vurgu yaptı.

BAŞINIZA BELA ALIRSINIZ"
Akit Gazetesi işbirliğine dikkat çeken Yanardağ; "Akit gazetesi sonunda bunu fark ediyor. Röportaj veriyor. CHP üyesiyken yapıyor röportaj. İhraç kararı çıktı. Buradan Özlem Çerçioğlu'na yeniden sesleniyorum. Olası rakiplerine karşı bu arızalı tipleri kullanmaya kalkmayın, başınıza bela alırsınız, bunu yapmayın ve kurtulun da biran önce" dedi.

TEPKİ ÇEKİYOR
Merdan Yanardağ TELE 1 televizyonunda yaptığı açıklamalarında, Özlem Çerçioğlu'nu kalemşorü Ergün Poyraz konusunda defalarca uyarmasına rağmen, işbirliğine devam ediyor. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e de saldırmaya devam eden küfürbaz ve iftiracı kalemşor konusunda Çerçioğlu'nun önlem almaması tepki çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.