KÜFÜRBAZ İFTİRACIYA ÇOK SERT CEVAP VERİLECEK

KÜFÜRBAZ İFTİRACIYA ÇOK SERT CEVAP VERİLECEK

Ergün Poyraz isimli küfürbaz iftiracıya Aydın İl Başkanlığı tarafından cevap verileceği öğrenildi.

Haber: Durmuş Tuna

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı için "İşbirlikçi İl Başkanı bugün doğruları anlatacaktı ancak efendisinden izin koparamamış ki, susuyor" ve "CHP'yi lağım çukuruna döndürdünüz, lağım farelerinden bile iğrençsiniz"
şeklinde paylaşım yapıp, hakaret eden Ergün Poyraz isimli küfürbaz iftiracıya Aydın İl Başkanlığı tarafından cevap verileceği öğrenildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri, günlerdir süren çirkin saldırılar nedeniyle küfürbaz iftiracıya gerekli cevabın verilmesini ve yasal süreç başlatılmasını istiyorlar.

Milli görüş kökenli olduğu bilinen ve Cumhuriyet Halk Partisi içine sızmış kripto olduğu anlaşılan Ergün Poyraz'ın parti üyeliği geçtiğimiz hafta ihraç edilerek sonlandırılmıştı. Hizbullah destekçisi Akit Gazetesine verdiği röportajda Cumhuriyet Halk Partisi'ni hedef alıp; Parti Yöneticilerine iftira atmış ve ihraç süreci hızlandırılmıştı.

Eşi ve iki çocuğu Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam edildiği halde, Cumhuriyet Halk Partili Yöneticilere yönelik saldırılarının şiddetini artırarak devam eden iftiracı küfürbaz, "Ben CHP düşmanı bile olsam bundan çocuklarıma ne?" şeklinde dün yaptığı paylaşımıyla düşmanlığını itiraf etmekten çekinmedi. Paylaşımlarında meydan okuyan ve geri adım atmayan küfürbaz iftiracının hakaretleri tepki çekiyor.
Ailesine rağmen hiç bir şekilde pişmanlık duymayan ve geri adım atmayan küfürbaz iftiracı için çember daraldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "bugüne kadar şahsıma yapılan hakaretleri sineye çektim ancak artık konu şahsi mesele olmaktan çıktı" dediği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edildiği için Parti Yöneticilerine düşmanlık besleyip; Genel Başkan Özgür Özel, önceki dönem Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Parti Kademelerinde görev yapan Yöneticilerin annelerine küfür eden, pkk ve fetö teröristleri suçlamasında bulunan küfürbaz iftiracıya verilecek cevap için Yönetim Kurulu düzeyinde görüşme yapılacağı gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.