Kılınç, “Halka hizmet için siyaset yapıyoruz”

Kılınç, “Halka hizmet için siyaset yapıyoruz”

Kılınç, “Halka hizmet için siyaset yapıyoruz”

█ Gerçek Gazetesi
AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Türkiye"de ilk defa ideolojik siyasetten hizmet siyasetine AK Parti sayesinde geçildiğini belirterek, “Partimiz bütün birimleriyle halkın hizmetinde, halkın hizmetkarıdır” dedi.
AK Parti"nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile başlattığı hizmet anlayışının bütün Türkiye"de gözlemlendiğini belirten Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, iktidarları sayesinde ilk defa ideolojik siyasetten, hizmet siyasetine geçildiğini kaydetti. Seksen yılda yapılamayan bütün hizmetleri 10 yıllık bir zaman dilimine sığdırdıklarını ifade eden Kılınç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Başbakanımızın belediye başkanlığı zamanında çizdiği bir tablo var ve Türkiye siyasetinde ilk defa ideolojik siyasetten hizmet siyaseti anlayışına geçildi. Partimiz bütün birimleriyle halkın hizmetinde, halkın hizmetkarı. En başta Sayın Başbakanımız olmak üzere halkımıza hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin özellikle 10 yılda kat ettiği mesafede hizmet siyasetinin o ülke için ne kadar önemli olduğunu bütün halkımız müşahede etti. Geldiğimiz noktada bizler hem Milletvekili olarak hem partisinin siyasetçileri olarak halkımızın sorunlarıyla iç içeyiz” dedi.
“76 MİLYONUN HİZMETKARIYIZ”
AK Parti olarak hizmette ayırımı asla tasvip etmediklerinin altını çizen Ali Gültekin Kılınç, insanları siyasi görüşlerine göre değerlendirmediklerini gerek CHP"li, gerekse MHP"li belediye başkanlarına talep etmeleri halinde destek verdiklerini kaydetti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın “Biz bu ülkedeki 76 milyonun hizmetkarıyız” sözünü hatırlatan Kılınç, 2014 yerel seçimlerinden sonra Aydın"ın da Ak Hizmetlerle tanışacağını iddia ederek yapılan anketlerde bu sonucu gördüklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.