KARAKOZ: “ACARLAR’IN ELEKTRİK VE İNTERNET SORUNU BİR AN ÖNCE ÇÖZÜN”

KARAKOZ: “ACARLAR’IN ELEKTRİK VE İNTERNET SORUNU BİR AN ÖNCE ÇÖZÜN”

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Acarlar Mahallesi sakinlerinin elektrik kesintisi ve internete erişim sorunlarını TBMM gündemine taşıyarak iktidara çözüm üretilmesi çağrısında bulundu.

Hafta sonu Aydın’ın eski beldelerinden olan Acarlar’ı ziyaret eden milletvekili Evrim Karakoz, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

TBMM’de söz alan Aydın Milletvekili Evrim Karkaoz, Acarlar halkının elektrik ve internet sorunlarını Genel Kurul gündemine taşıyarak konuşmasında şunları söyledi:

ACARLAR’IN ELEKTRİK KESİNTİSİ SORUNU HÂLÂ ÇÖZÜLMEDİ

“Daha önce Acarlar'ın elektrik kesintisi sorununu gündeme taşıyarak yetkililere seslenmiştik. Yaz sıcağında elektrik kesintilerinin hâlâ devam ettiğini gördük. Özellikle Acarlarlı hemşehrilerimiz internete erişmekte çok zorlanıyorlar. Bu sorunlarla ilgili yetkili makamlara defalarca başvurulmasına rağmen sorunları çözülebilmiş değil.”

PAZARCILIKLA UĞRAŞAN ACARLARLI HEMŞEHRİLERİMİZ ZOR DURUMDALAR

“Bir diğer konu ise Acarlarlı hemşehrilerimiz çoğunlukla pazarcılıkla geçimlerini sağlıyorlar. Artan maliyetler ve pahalılık nedeniyle hem pazarcılar hem de pazara alışverişe gelen vatandaşlarımız çok zor durumdalar.”

ACARLARIN SORUNLARINI BİR AN ÖNCE ÇÖZÜN

“Buradan iktidara sesleniyoruz: Vatandaşı enflasyona daha fazla ezdirmeyin, hem emeklilere hem de asgari ücretlilere hak ettikleri zamları verin, çiftçilerimizi daha çok destekleyin ve Acarlar'ın elektrik ve internet sorununu bir an önce çözün.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.