İHRAÇ OLUNCA İYİCE KONTROLDEN ÇIKTI

İHRAÇ OLUNCA İYİCE KONTROLDEN ÇIKTI

Küfürbaz ve iftiracı Ergün Poyraz isimli şahıs; dün sosyal medya hesabından YouTube yayını açmak suretiyle, Kuşadası Adliyesi'nde görev yapan Yargı Mensuplarını Kuşadası Belediyesi'nden rüşvet almakla suçladı.

Küfürbaz ve iftiracı Ergün Poyraz isimli şahıs; dün sosyal medya hesabından YouTube yayını açmak suretiyle, Kuşadası Adliyesi'nde görev yapan Yargı Mensuplarını Kuşadası Belediyesi'nden rüşvet almakla suçladı. İftiraların havada uçuştuğu yayının 15'inci dakikasından itibaren; Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile, Kuşadası Adliyesi'nde görev yapan Savcı ve Hakimler hedef alınarak rüşvet suçlamasında bulunuldu. Hakim ve Savcıların rüşvet aldığını söyleyen küfürbaz ve iftiracı Ergün Poyraz'ın günlerdir Yargı Mensuplarına yönelik çirkin paylaşımları dikkat çekiyordu.

YARGILAMA GİDERLERİNİ RÜŞVET OLARAK YORUMLADI
Kuşadası Belediyesi Faaliyet Raporu'ndan alıntı yaparak; "Faaliyet Raporunda bir ödeme kalemi var, zaten en çok ona taktım. Böyle bir harcama kalemi olmaz. Bu olsa olsa rüşvet olur. İdare aleyhine açılan davaların kazanılması için 742 Bin TL verdik. Kime abi? Ya hakime verdin, ya da savcıya verdin. Hangi hakim, savcı aldı bunu? Hakim ve savcılardan çıt çıkmıyor. Emniyettende çıkmıyor 'kim aldı lan bu parayı?' diye. Resmi belgede yazıyor bu. 742 Bin TL kim aldı? Nasıl aldı? Niye aldı? Yok. Böyle denilmiş. 742 Bin TL verdik. Ne bunun adı, rüşvet. Sonra diyorlar sen suç işliyorsun. Niye suç işleyeyim lan, rüşvet işte. Ne denir başka, söyleyin? Bildiğin rüşvet" ifadeleri kullandı.

BİLGİSİZLİĞİNİN VE CEHALETİNİN GÖLGESİNDE ART NİYETLE İFTİRA ATTI
Kuşadası Belediyesi'nin yargılama giderleri için yaptığı ödeme kalemini art niyetle yaklaşarak rüşvet olarak değerlendirip; Hakim ve Savcılar için rüşvet suçlamasında bulunan Ergün Poyraz isimli şahıs yaklaşımıyla bilgisizliğini ve cehaletini de herkese göstermiş oldu. Başkan Ömer Günel'e duyduğu özel husumet nedeniyle; Faaliyet Raporu'nda belirtilen yargılama giderini art niyetle ve rüşvet olarak yorumlayıp, yargı mensuplarını zan altında bırakması şaşkınlıkla karşılandı. İftiracı şahsın rüşvet suçlaması tepki çekerken; Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığının konuyu incelemeye alması bekleniyor.

SANSASYONEL OLAY PEŞİNDE
Kuşadası Adliyesini ve Kuşadası Emniyet Müdürlüğünü hedef almak suretiyle günlerdir küçük düşürücü paylaşımlar yapan şahıs; basımı yapılan kitabının ilgi görmemesi nedeniyle sansasyonel olay yaratma çabasında olduğu görülüyor. Gözaltına alınmak için özel çaba sarf ettiği görülen şahsın Facebook hesabından yaptığı paylaşımda; "Gelin beni gözaltına alın" şeklinde Yargı Mensuplarına çağrıda bulunduğu ve maymun benzetmesi yaparak "ey emniyet, ey savcılar; niye üç maymunu oynuyorsunuz, niye?" paylaşımıyla da dikkat çekti.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NDEN İHRAÇ EDİLİNCE KONTROLÜNÜ YİTİRDİ
Parti suçu işlediği için Cumhuriyet Halk Partisi'nden geçtiğimiz hafta ihraç edilen Ergün Poyraz isimli şahıs kontrolünü yitirdi ve küfür, hakaret, iftira içerikli saldırılarını arttırdı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel kontrolünü yitiren şahsın küfür, hakaret ve iftiralarından nasibini alıyorlar.
Küfür, hakaret ve iftira içerikli paylaşımları nedeniyle, hakkında çok sayıda suç duyurusu bulunan Ergün Poyraz isimli şahıs daha önce de, işlediği suçlar nedeniyle 6 yıl 9 ay hapis yatmıştı.

untilted-12171.jpg

untilted-12176.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.