HASTA KIZINI FİDYE KUMPASINDA KULLANMIŞ

HASTA KIZINI FİDYE KUMPASINDA KULLANMIŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe Örgütü'ne üye olduğu halde, Cumhuriyet Halk Partisi düşmanlığı tavan yapan Ergün Poyraz'ın kirli çamaşırları bir bir ortaya dökülüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe Örgütü'ne üye olduğu halde, Cumhuriyet Halk Partisi düşmanlığı tavan yapan Ergün Poyraz'ın kirli çamaşırları bir bir ortaya dökülüyor. Gerçek Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve yazarımız Durmuş Tuna'yı Aydın'daki evinde ağırlayan Ercan Poyraz'ın, ağabeyi Ergün Poyraz hakkında yaptığı açıklamaları kan dondurdu.
Ağabeyi Ergün Poyraz'ın öz kızını fidye kumpasında kullandığını belirten Ercan Poyraz; "Benim abim vicdansız bir kişiliğe sahiptir" dedi.

SİYASİ GÖRÜŞÜNÜ GİZLEME GEREĞİ DUYMUŞ

Ercan Poyraz yaptığı açıklamada; ağabeyi Ergün Poyraz'ın şizofreni hastası çocuklarına eziyet ve istismar ettiğini, tedavi görmeleri gerektiği halde çalışmaya zorladığını, maaş kartlarını cebinde taşıdığını ve geçimini çocuklarının sırtından sağladığını da açıkladı. Ağabeyinin 9 yıl önce Özlem Çerçioğlu ile tanıştıktan sonra iki yeğeninin de Büyükşehir Belediyesi'nde işe başladığını belirten Ercan Poyraz; "Yeğenlerim İmam Hatip Lisesi çıkışlı. Ağabeyim siyasi görüşünü gizlemek için kızını başörtüsünü çıkarmaya zorladı. Kendisi de Cumhuriyet Halk Partisi'ne bu yüzden üye oldu. Siyasi geçmişini kamufle etme gereği duydu. Göründüğü gibi değildir" dedi.

FİDYE KUMPASI DETAYLARI ŞEYTANIN AKLINA GELMEYECEK TÜRDEN
Ağabeyi Ergun Poyraz tarafından atadan kalan miras mülkleri yıllardır haksız bir şekilde kullanıldığını ve kira ödenmediğini belirten Ercan Poyraz yaptığı fidye kumpası açıklamasıyla "yok artık" dedirtti. 2023 yılının Haziran ayında, Ergün Poyraz tarafından kurgulanan kumpas girişiminin detayları şeytanın aklına gelmeyecek türden olduğu görüldü.

ÖZ KIZINI FİDYE KUMPASINDA KULLANMIŞ
Kendisine kurulan kumpas girişiminin detaylarını anlatan Ercan Poyraz şunları söyledi; "Yeğenlerimin ikisi de Büyükşehir Belediyesi AYBA'da çalışıyorlar. Yeğenim bir gün, mesai bitmeden saat 16:00'da işyerinden ayrılmış. Giderken de işyerindeki arkadaşlarına bilgi vermemiş. Diğer yeğenim beni aradı ve kız kardeşinin kaybolduğunu söyledi. Kaçırılmış veya kaçmış olabileceğini düşünerek iki gün boyunca yeğenimi her yerde aradım. Babası kızını hiçbir şekilde aramadı. Mesai arkadaşlarıyla görüşüp, yeğenimin akıbetini öğrenmeye çalıştım. Kimseye bir şey söylemeden gittiği bilgisini verdiler. Şizofreni teşhisi konulduğu için tedavi gören yeğenim için endişelendim ve yengemi aradım. 'Ağabeyim kızını neden aramıyor' şeklinde tepki gösterdim ve 'Ağabeyini tanımıyor musun? Vurdumduymazdır!' şeklinde cevap verdi. Yeğenimin kaybının 3'üncü gününde cep telefonum çaldı. Telefondaki ses yeğenimindi ve 'amca beni kaçırdılar, 50.000 dolar fidye istiyorlar' dedikten sonra telefon kapandı. Bu gelişmenin şokunu henüz üzerimizden atamamıştık ki, ağabeyim benimle küs olduğu için oğlumu arayıp; 'baban hisseli gayrimenkullerimizin satışı için bana yetki versin, mülklerimizi satalım, istenen 50.000 Dolar fidyeyi verelim, kızımı kurtaralım' demiş. Atadan miras kalan hisseli mülklerimizi elimden almak için ağabeyimin kumpas kurduğunu hemen anladım. 'Jandarmaya gidiyorum, ihbarda bulunacağım, bu işin içinde ağabeyim var' şeklinde yaklaşım sergiledim. Jandarma detayı üzerine panik yapan ağabeyim yaklaşık 30 dakika sonra oğlumu tekrar arayıp; kızının Davutlar'daki evinde ve eşinin yanında olduğu bilgisini vermiş. Korkmuş olacak ki, Jandarmaya ihbarda bulunulmamasını tembihlemiş".

"AĞABEYİMDE İNSANI VE VİCDANI DUYGU KALMAMIŞ"
Annesinden 6 dönüm tarla, 1 ev, 1 dam ve vefat eden ağabeyinden de 2.5 dönüm tarla, 1 ticari taksi, 1 taksi durağı hattı kaldığını belirten Ercan Poyraz; "Ağabeyim miras mallarımızı yıllardır kullandığı yetmiyormuş gibi; bir de elimden almak için kumpas girişiminde bulundu. Yazdığı senaryoya sağlık problemleri bulunan öz kızını dahil etmesi kadar korkunç bir durum olamaz. Yeğenimin zaman zaman sağlık durumu kötüye gidiyor ve 112 Acil Servis çağırıyoruz. Polis marifetiyle enjeksiyona götürüldüğü oluyor. Ağabeyimde insani ve vicdani duygu kalmamış. Vicdan sahibi olsaydı; ne kızını böyle bir kumpasın içine dahil ederdi, ne de bizleri mağdur etmek için böyle bir senaryo yazardı. Miras kalan mülklerimizi yıllardır kullanıyor ve kira ödemiyor. Mülk paylaşımı için dava açacağım" dedi.

untilted-11742.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.