"EY ÖZLEM ÇERÇİOĞLU SEN NE HAİN BİR İNSANMIŞSIN"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve kızını hedef alarak; "fetö'cü" iftirası atan Ergün Poyraz isimli şahıs, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından kollanmaya devam ediliyor.

CHP düşmanlığı yaptığı için geçtiğimiz hafta Partiden ihraç edilen küfürbaz iftiracıdan yaptığı saygısızlığın hesabı sorulmak yerine, aile fertleri CHP yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi'nde hâlâ istihdam ediliyorlar ve aile bütçesine her ay yaklaşık 100 Bin TL maaş desteği sağlanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in Aydın'daki temsilcisi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin Aydın'da en yetkili ismi konumundaki Hikmet Saatçı'yı da, sırf telefonunu açmadığı için hedef aldığını söyleme hadsizliği gösterebilen küfürbaz iftiracıyı şımartan ve imtiyazlı duruma getiren Özlem Çerçioğlu kendisini sorgulamalıdır.

Hikmet Saatçı için "korkak, aç köpekler, CHP'yi lağım çukuruna döndürdünüz, lağım faresinden iğrençsiniz, efendisinden izin koparamamış, talimatla hareket eden" şeklinde hakaret ifadeleri kullanan küfürbaz iftiracı Özlem Çerçioğlu izin vermediği için kınanamıyor ve tepki gösterilemiyor.
Genel Başkan Özgür Özel ve İl Başkanı Hikmet Saatçı'yı hedef alarak, sosyal medya hesabından çirkin paylaşımlar yapan küfürbaz iftiracıya hesap sorulmuyor çünkü Özlem Çerçioğlu tarafından oluşturulan İl Yönetiminden onay çıkmıyor.
Aydın İl Yönetiminde bu konumdaki isimlerin en dikkat çekeni İl Başkan Yardımcısı Ozan Çavuşoğlu'dur.
Özlem Çerçioğlu'nun en güvendiği isim ve aynı zamanda Büyükşehir ASKİ çalışanı Ozan Çavuşoğlu küfürbaz iftiracıya tepki gösterilmesinin önündeki en büyük engel.
Ozan Çavuşoğlu'nun eşi de; Özlem Çerçioğlu'nun hem sekreteri, hem sırdaşı, hem de Büyükşehir Belediyesi iştiraki şirketlerde üst düzey yöneticisi.

CHP Aydın İl Başkanlığı'nda olduğu gibi; CHP Efeler İlçe Başkanlığı'nda da durum farklı değil.
Özlem Çerçioğlu'na yakınlığıyla bilinen ve sözünden çıkmayan Vasıf Suha Bayırlı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığıyla ele geçirilen CHP Efeler İlçe Örgütü'nde durum bir tık ileride.
Efeler İlçe Yönetiminden küfürbaz iftiracı için destek paylaşımları bile yapılabiliyor.
Yönetim Kurulu Başkanı Vasıf Suha Bayırlı da, CHP düşmanına verilen desteği sessiz kalarak sindirebiliyor.
Vasıf Suha Bayırlı 2018 yılında da, küfürbaz iftiracı için önemli görev üstlenmiş ve büyük iş başarmıştı. CHP'den ihracı gündeme gelen küfürbaz iftiracı için Özlem Çerçioğlu devreye girmiş ve o tarihte Disiplin Kurulu Başkanı olan Vasıf Suha Bayırlı "emredersiniz" diyerek ihracı engellemişti.
Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ve CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın'ı hedef alan küfürbaz iftiracı, çirkin paylaşımlarıyla Parti Suçu işlediği halde ihraç edilmesinin önüne geçilmişti.
Vasıf Suha Bayırlı o tarihte de, Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarının yanında durmamış veya duramamıştı.
Vasıf Suha Bayırlı bugün de, Cumhuriyet Halk Partisi ile Partili Büyüklerinin ve Arkadaşlarının yanında duramıyor.
Kim neylesin böyle Yönetim Kurulu Başkanlığını?

Küfürbaz iftiracı, ihracının gündeme geldiği 2018 yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyordu.
Özlem Çerçioğlu'nu ima ederek, "TÜRGEV'e milyonlarca lira bağış yapan CHP'li belediye başkanını açıklayacağım" şeklinde tehdit içerikli paylaşımlar yapıyordu.
Buna rağmen ihraç edilmemişti.
İnsanın aklına şimdi ister istemez "acaba TÜRGEV'e milyonlarca lira bağış yapan siyasetçi Özlem Çerçioğlu muydu ve o tehditler nedeniyle mi ihraç edilemedi?" sorusu geliyor.

Aydın İl Örgütü ile Efeler İllçe Örgütü yönetim yapısındaki bozukluk 17 ilçede de görülüyor. Özlem Çerçioğlu tarafından oluşturulan yönetimler izin verilmediği için, küfürbaz iftiracının CHP'ye ve CHP'lilere yönelik çirkin söylemlerine sessiz kalınıyor.

CHP Efeler İlçe Örgütü'nden başkan yardımcısı düzeyinde yapılan destek paylaşımı disiplin suçudur.
CHP Genel Merkezi tarafından yönetim komple görevden alınsa kimse birşey diyemez.
Küfürbaz iftiracıdan hesap sorulması beklenirken; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı düzeyinde destek paylaşımları yapılması olacak iş değil. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Fırat Özbulat'ın sosyal medya hesabından iki kez yaptığı destek paylaşımında, CHP Genel Merkezi ve Aydın İl Başkanlığı yok sayılarak, küfürbaz iftiracının ihraç edilmediği ve kendisinin istifa ettiği şeklinde paylaşım yapıldığı görüldü.
Ali Fırat Özbulat'ın da, Büyükşehir Belediyesi'nde eşi istihdam ediliyor ve kendisine de, her ay 50 Bin TL maddi destek sağlanıyor.
Özlem Çerçioğlu'nun sosyal medyada sözcüsü konumundaki Ali Fırat Özbulat'ın CHP'de Yönetici olması da, tartışılıyor çünkü geçmişte CHP'yi kötüleyen paylaşımları biliniyor.
2023 Milletvekili Genel Seçimlerinde AKP Aydın İl Başkanlığı ile 20 Bin TL karşılığında haber çalışması anlaşması yapan Ali Fırat Özbulat, kendisine servis edilen CHP'nin pkk ile özdeşleştirildiği haberi kullanmakta sakınca görmemişti.
Buradan da anlaşılacağı üzere; Cumhuriyet Halk Partisi'nde Özlem Çerçioğlu'na biat ettiği takdirde herkes yönetici olabilir.
Eğitim, taksil, liyakat hepsi boş.

Küfürbaz iftiracı şahıs; hizbullah destekçisi Akit Gazetesi'ne geçtiğimiz ay verdiği röportajda, Cumhuriyet Halk Partisi düşmanlığı yapmış ve Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarını hedef alarak iftira atmıştı.
Geçtiğimiz hafta da, Akit Gazetesi tarafından hedef alınan Özlem Çerçioğlu itibarsızlaştırılmaya çalışılmıştı. O haberin arkasında da, Akit Gazetesi Yönetimiyle sıkı bağlantıları olan küfürbaz iftiracının olduğu iddia ediliyor.

Küfürbaz iftiracının vukuatları bu kadarla da sınırlı değil.
Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Hüseyin Yıldız'ı aylardır hedef alarak linçliyor. Küfürbaz iftiracı her iki milletvekili için de, "fetö'cü ve pkk'lı" iftirası atmaya devam ediyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e özel husumet besleyen küfürbaz iftiracı çok çirkin paylaşımlar yapıyor.
Halkın teveccühüyle ikinci kez belediye başkanı seçilen Ömer Günel'i itibarsızlaştırmak için her türlü iftirayı atıyor.
Hayatta olmayan babasını hedef alıyor, annesi için çirkin söylemlerde bulunuyor, şahsına galiz küfürler ediyor.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen; küfürbaz, iftiracı ve Cumhuriyet Halk Partisi düşmanı Özlem Çerçioğlu tarafından kollanıyor. 9 yıl boyunca kalemşor olarak kullanıldı ve hâlâ besleniyor.

Yazımı küfürbaz iftiracının Özlem Çerçioğlu'nu hedef alıp; "Ey Özlem Çerçioğlu sen ne hain bir insanmışsın" söylemiyle bitirmek istiyorum.
Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu bu söyleme hâlâ cevap vermedi de...

untilted-12138.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar