Dinç: Aydın için tek bir çakılı çiviniz, dikili ağacınız yok.

Dinç: Aydın için tek bir çakılı çiviniz, dikili ağacınız yok.

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı basın açıklaması yaptı

Dinç'in açıklaması şöyle:

Değerli Basın Mensupları

İnsanları bir somun ekmeğe muhtaç eden AKP hükümetinin İl Başkanı Gökhan Ökten CHP’li belediyeleri eleştirme cüretinde bulunmuş.

Tayyip Erdoğan’ı Üzmeyen TÜİK’in açıkladığı yanlı(ş) enflasyon verilerine sesini çıkartmayan, zamların altında ezilen vatandaşlarımızın bir gün dahi yanında olmayan, Saray’dan aldığı talimatla hareket eden Sayın Ökten, sen CHP'li belediyelerin ismini ağzına alma! Senin iktidarın iğneden ipliğe kadar her şeye zam yaptı! Elektriğe saatler önce %38 zam yaptınız, insanlar markete bir sonraki gidişlerinde aynı ürünün %15 daha da zamlandığını görüyor, milleti bir kuru soğana mahkum ettiniz! Hayat o kadar pahalı ki insanlar ne yapacağını, yarını nasıl çıkartacağını şaşırmış durumda!

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizi emanet ettiği gençlerimiz sayenizde küçük yaşlarda ülkemizi terk etme umutlarıyla büyüyor. Eğitimli nüfusumuz her geçen gün yurt dışına kaçıyor. Neden biliyor musun? Senin gibi kamu kuruluşlarının avukatlığını yapamadıkları için. Onlar, AKP'li gençler gibi bir elleri yağda bir elleri balda değiller! Üniversitelerini bitiren gençlerimiz aylarca iş arıyor, özel sektörde 3 kuruşa çalışmak zorunda kalıyor. Bırakın ev almayı, bir bisiklet almak için dahi kredi çekmek zorunda kalıyor! Sizler kaymakla, börekle beslenirken gençlerimiz hayat pahalılığıyla mücadele etmek zorunda kalıyor!

10.000 lira maaşa mahkum ettiğiniz emeklilerimizin 31 Mart’ta sizlere attığı tokadın izi hala suratlarınızda! Torununa bir çikolata dahi alamaz hale gelen, 70 yaşında halen çalışmak zorunda olan emeklilerimizin ahı sizin sırtınızda!

Sayın Ökten, senin Ankara-Aydın arasında mekik dokumakla geçen siyasi hayatın başarısızlıklarla dolu. Aydın için tek bir çakılı çiviniz, dikili ağacınız yok. Sana tavsiyem sakın bir daha CHP'li belediyelerin ismini ağzına alma, eleştirmeye kalkma. Yanına yaklaşmaktan korktuğunuz halkımızın size 31 Mart’ta verdiği cevabı unutma!

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.