CHP’Lİ BÜLBÜL, SÖKE’DE SERVİSLERİN KALDIRILMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

CHP’Lİ BÜLBÜL, SÖKE’DE SERVİSLERİN KALDIRILMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Bülbül, Söke’de okul servislerinin kaldırılarak öğrencilerin mağdur edilmesine tepki gösterdi

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, Söke’de okul servislerinin kaldırılarak öğrencilerin mağdur edilmesine tepki gösterdi. CHP’li Bülbül, “Eğitim gören 400’ün üzerinde öğrenci artık okullara kendi imkanlarıyla gitmek zorunda bırakılıyor” dedi.

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, Söke’de 10 mahallede okul servislerinin kaldırılarak öğrencilerin mağdur edilmesini TBMM gündemine taşıdı. CHP’li Bülbül şunları söyledi:

“Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tasarruf Tedbirleri kapsamında 10 kırsal mahalleden öğrencileri okullarına götüren servisleri kaldırdı. Eğitim gören 400’ün üzerinde öğrenci artık okullara kendi imkanlarıyla gitmek zorunda bırakılıyor. Daha önce servisle okula giden çocuklar, karda, kışta, karanlıkta aktarmalarla vakit kaybedecek, güvenlik sorunu yaşanacak.

“BU UYGULAMADAN VAZGEÇİLMELİDİR”

Yine aynı Tasarruf Tedbirleriyle ilçede çocukların okullardaki öğle yemekleri de kaldırılıyor. Gözünüzü çocukların yemeğine, servisine mi diktiniz? Tasarrufu gerçekten buradan mı yapacaksınız? Veliler, çocukların yol parasını mı versin, öğle yemeklerini mi karşılasın kara kara düşünüyor. Hem çocuklarımızı hem de velileri zora sokan bu uygulamadan bir an önce vazgeçilmelidir.

“KABUL ETMİYORUZ”

Birileri rahat Saraylarında otururken koca bir ilçede geleceğimiz olan çocuklara üvey evlat muamelesi yapılmasını, “tasarruf” adı altında zor duruma sokulmasını kabul etmiyor, konunun takipçisi olacağımızı duyuruyoruz.”

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tasarruf Tedbirleri kapsamında 10 kırsal mahalleden öğrencileri okullarına götüren servisleri kaldırdı.

Eğitim gören 400’ün üzerinde öğrenci artık okullara kendi imkanlarıyla gitmek zorunda bırakılıyor. Daha önce servisle okula giden çocuklar, karda, kışta, karanlıkta aktarmalarla vakit kaybedecek, güvenlik sorunu yaşanacak.

Yine aynı Tasarruf Tedbirleriyle ilçede çocukların okullardaki öğle yemekleri de kaldırılıyor.

Gözünüzü çocukların yemeğine, servisine mi diktiniz? Tasarrufu gerçekten buradan mı yapacaksınız? Veliler, çocukların yol parasını mı versin, öğle yemeklerini mi karşılasın kara kara düşünüyor. Hem çocuklarımızı hem de velileri zora sokan bu uygulamadan bir an önce vazgeçilmelidir.

Birileri rahat Saraylarında otururken koca bir ilçede geleceğimiz olan çocuklara üvey evlat muamelesi yapılmasını, “tasarruf” adı altında zor duruma sokulmasını kabul etmiyor, konunun takipçisi olacağımızı duyuruyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.