CHP'DEN İHRACI GÜNDEMDE!..  HEM CHP ÜYESİ HEM DE CHP KARŞITI

CHP'DEN İHRACI GÜNDEMDE!.. HEM CHP ÜYESİ HEM DE CHP KARŞITI

Haber Aydın internet gazetesi sahibi Cem Celil Lale'nin yaptığı habere göre; Kuşadası Belediyesi karşıtlığı ve Başkan Ömer Günel düşmanlığıyla bilinen Ergün Poyraz'ın CHP'den ihracı gündemde.

Haber: Durmuş Tuna
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Koçarlı İlçe Teşkilatına kayıtlı olduğu halde CHP aleyhinde tavırlarıyla dikkat çeken Ergun Poyraz'ın disipline sevk edileceği belirtildi.

HABERDE "PARTİ TABANI RAHATSIZ" DENİLDİ
"CHP'liler rahatsız, Ergün Poyraz'ın ihracı bekleniyor" başlığıyla yapılan haberde; "Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yönelik sosyal medya hesabından ağır hakaretlerde bulunan Ergün Poyraz isimli şahıs parti tabanında rahatsızlık yarattı. Partililer, Poyraz’ın CHP’den ihraç edilmesi için Aydın İl Disiplin Kurulu ve CHP Genel Merkezi’nin harekete geçmesini bekliyor. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yönelik sosyal medya hesabından hemen hemen her gün küfür ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunan Ergün Poyraz isimli şahıs parti tabanında huzursuzluk yarattı. Partililer, Ömer Günel’e yönelik hakaretlerin kabul edilemez olduğunu belirterek parti yöneticilerini disiplin mekanizmalarını çalıştırmaları için harekete geçmeye çağırdı" denildi.

BAŞKAN GÜNEL'İN SEÇİMİ KAYBETMESİ İÇİN PAYLAŞIMLAR YAPTI
31 Mart mahalli yerel seçimlerinde Başkan Günel'in rakibi olarak İyi Parti'den belediye başkan adayı olan Behçet Alp'in seçimi kazanması için Başkan Günel aleyhinde paylaşımlar yapan Ergün Poyraz'ın CHP'liliği tartışılıyor.
Küfür, hakaret ve iftira içerikli paylaşımlarla CHP'nin seçimi kaybetmesi için çalışan Poyraz'a parti tabanının tepkisi her geçen gün artıyor.
CHP üyesi olmasına rağmen, CHP'li Belediye Başkanı Günel'in seçimi kaybetmesi için çalışan Poyraz hakkında hiç bir işlem yapılmaması ve disiplin mekanizmasının çalıştırılmaması "CHP İl Yönetimi neden müdahale etmiyor?" dedirtti.

BUGÜNE KADAR DİSİPLİNE SEVK EDİLMEMESİ TEPKİ ÇEKTİ
Paylaşımlarında hakaret dilini kullanan Poyraz'ın hakaret etmekten ve iftira atmaktan kaçınmadığı halde bugüne kadar hiçbir işlem yapılmaması CHP tabanında tepki çekiyor. CHP karşıtı paylaşımlarıyla disiplin suçu işlediği belirtilen Ergün Poyraz hakkında, CHP Aydın İl Başkanlığı ve Koçarlı İlçe Başkanlığı tarafından bugüne kadar işlem yapılmaması eleştirilere neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.