Büyükşehir’in Yunan adaları seferleri başlıyor! İşte ilk seferin tarihi...

Büyükşehir’in Yunan adaları seferleri başlıyor! İşte ilk seferin tarihi...

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile İDO ortaklığında Kuşadası kalkışlı Yunan adalarına yönelik seferlerine 29 Haziran’da başlıyor. Haftanın 4 günü düzenlenecek olan seferlere vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde Kuşadası’ndan Yunan adalarına Aydın Büyükşehir Belediyesi ile İDO ortaklığında seferler başlıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Kuşadası turizminin daha da hareketlenmesine yönelik attığı hayata geçirdiği bu proje kapsamında, seferlerin başlama tarihi belli oldu.

HAREKET SAATLERİ DE BELLİ OLDU

Söz konusu deniz seferlerinin 29 Haziran’da başlayacağı açıklandı. Seferler, haftada çarşamba, Cuma, cumartesi ve Pazar günlerinde düzenlenecek. Kuşadası’ndan sabah 08.00’de Patmos’tan ise akşam saat 18.00’de deniz otobüsleri hareket edecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin deniz otobüsleriyle sefer yapmak isteyen vatandaşlar, biletlere Ayulaş Çağrı Merkezi’ni 0544 159 40 09 numaralı hattı arayarak ya da www.egeadalari.ido.com.tr adresinden ulaşabilir.

untilted-9309.jpg

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Deniz otobüsü seferleri ile Kuşadası’nın Aydın Büyükşehir Belediyesinin girişimleriyle turizm alanında daha güçlü bir destinasyon haline geleceği, karşılıklı olarak yapılacak seferlerle Kuşadası esnafına da büyük katkı sağlayacağı hedefleniyor. Öte yandan vatandaşlar, deniz otobüsü sefelerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.