Büyükşehir Belediyesi kalemşörü annelere hakaret etti!.. Annelere küfür toplumdan tepki çekti

Büyükşehir Belediyesi kalemşörü annelere hakaret etti!.. Annelere küfür toplumdan tepki çekti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun maddi ve manevi destek verdiği kalemşörü Ergün Poyraz annelere hakaret etti. Ergün Poyraz'ın annelere yönelik hakaret içerikli paylaşımı halktan da büyük tepki gördü.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun maddi ve manevi destek verdiği kalemşörü Ergün Poyraz annelere hakaret etti.

Ergün Poyraz'ın annelere yönelik hakaret içerikli paylaşımı halktan da büyük tepki gördü.
Ergün Poyraz'ın tepkiler üzerine paylaşımını sosyal medya hesabından kaldırdığı görüldü.

Başkan Çerçioğlu'nun da defalarca anne ve kadın olmasından kaynaklı uğradığı hakaretlerin benzerinin kalemşörü Ergün Poyraz tarafından yapılması "kimler kimlerle beraber" dedirtti.

Ergün Poyraz'ın eşi ve iki çocuğunun Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam edilmesi ve buna rağmen CHP'li Belediye Başkanlarına, CHP'li Milletvekillerine, CHP''li İlçe Başkanlarına yönelik küfür, hakaret ve iftira içerikleri paylaşımları tepki çekmeye devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ve Ege Et işletmesinde eşi ve iki çocuğu istihdam edilen kalemşör Ergun Poyraz'a ayda 100.000 TL ödeme yapılıyor.
Aile bütçesine 100.000 TL katkı sağlanan Ergün Poyraz özellikle Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e yönelik iftira, hakaret ve küfür içerikli paylaşımları nedeniyle CHP Aydın İl Disiplin Kuruluna ihraç talebiyle sevk edildi.
Ergün Poyraz daha önce de CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP'li Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ve CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın hakkında aile facialarına sebep olacak paylaşımlar yapmış ve disipline sevk edilmişti.
Ergün Poyraz o tarihte de koruma altına almış ve partiden ihraç edilmemişti.

untilted-10540.jpg

untilted-10536.jpg

untilted-10537.jpg

untilted-10538.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.