BEL-İŞ SENDİKASINDAN BAŞKAN ÖMER GÜNEL’E DESTEK ZİYARETİ

BEL-İŞ SENDİKASINDAN BAŞKAN ÖMER GÜNEL’E DESTEK ZİYARETİ

Belediye İş Sendikası Başkan Yardımcısı Osman Pınar ve Aydın temsilcisi Hidayet Yaman, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti.

Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman ve Yardımcısı Osman Pınar Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti. Kuşadası Belediyesi personelin çalısma şartları ve mevcut yaşanan ekonomik sıkıntıların masaya yatırıldığı ziyaretten birlik ve beraberlik içinde çalışma mesajı çıktı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Belediye-İş Sendikası yetkilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Bel_ İş Başkan Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman ve Başkan yardımcımız Osman PInar Bey ile her zaman diyalog içindeyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu yüksek enfllasyona bağlı ekonomik süreçten doğal olarak bizlerde olumsuz yönde etkileniyoruz. Bu olumsuz ekonomik tablo zaman zaman personelimize de yansıyor. Sendika temsilcilerimiz ile personelimizin çalışma şartlarını ve yaşanan maddi sorunları görüştük. Huzurlu ve birlik beraberlik içinde bir çalışma ortamını sağlamak için neler yapabileceğimiz hususunda görüşlerimizi paylaştık. Eminim ki bu zor süreçten hep birlikte kısa süre içinde çıkacağız. “ dedi.

Bel_İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman Başkan Ömer Günel’e teşekkür ederek, “ Başkanımızın da belirttiği gibi biz her zaman gerek Başkanımız la gerekse Belediye yönetimi ile diyalog içindeyiz. Elbette ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz ekonomik süreçten etkileniyoruz. Ancak bu zor dönemleri de geçmişte olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde kalarak atalatacağız.” Dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.