BAŞKAN GÜNEL'DEN HAVUZLU VİLLA İSTEMİŞ

BAŞKAN GÜNEL'DEN HAVUZLU VİLLA İSTEMİŞ

Küfür, hakaret ve iftiralarıyla tepki çeken Ergün Poyraz isimli sözde yazarın gerçek yüzü ortaya çıkmaya devam ediyor.

Küfür, hakaret ve iftiralarıyla tepki çeken Ergün Poyraz isimli sözde yazarın gerçek yüzü ortaya çıkmaya devam ediyor.

HABER: Durmuş TUNA

Öz kardeşi Ercan Poyraz'ın, Gerçek Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve yazarımız Durmuş Tuna ile yaptığı röportajdaki açıklamaları ses getirmeye devam ediyor.
Ercan Poyraz, "ağabeyim Ergün'ün, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den havuzlu villa isteme düşüncesi vardı" dedi.

"AĞABEYİM HAVUZLU VİLLA İSTEMİŞ"
Küfürbaz ve iftiracı sözde yazarın kardeşi Ercan Poyraz ağabeyi hakkında yaptığı açıklamalarıyla gündem yaratmaya devam ediyor. Ağabeyi Ergün'ün hayal gücünün yüksek olduğunu söyleyen Ercan Poyraz; "Ağabeyim Ergün'ün havuzlu villa hayali vardı. Hayalini hayata geçirmek için sürekli kafa yoruyordu. Başkan Günel'den de havuzlu villa talebinde bulunmuş. Bana ve oğluma anlattığı kadarıyla, Başkan Günel talep karşısında çok şaşırmış ve 'benden ne istediğinin farkında mısın?' şeklinde tepki göstermiş" dedi.

BAŞKAN GÜNEL "BİR DAHA GÖZÜME GÖZÜKME" DEMİŞ
Ağabeyi Ergün Poyraz'ın kendilerine de iş vaadinde bulunduğunu söyleyen Ercan Poyraz; "Ağabeyim Ergün, oğlumu da Kuşadası Belediyesi'nde işe aldıracağını söylerdi. Bu olaydan sonra işe aldırma durumu gerçekleşmedi. Ağabeyimden öğrendiğimiz kadarıyla Belediye Başkanı Ömer Günel ağabeyimle bir daha görüşmemiş. İş vaadinde bulunduğu oğluma yaptığı itirafta, Başkan Günel'in 'bir daha gözüme gözükme' dediğini söylemiş. Ağabeyim Ergün, bu olaydan sonra Başkan Günel aleyhinde yazmaya başladı. Zaman içerisinde eleştirileri arttı ve Başkan Günel'e düşman oldu" dedi.

CHP'DEN İHRAÇ EDİLİNCE KİNLENDİ VE SALDIRILARI ARTTI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve mevcut Genel Başkan Özgür Özel başta olmak üzere; Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Parti Kademelerinde görev yapan çok sayıda Yöneticiyi hedef alan paylaşımları nedeniyle tepki çeken Ergün Poyraz geçen hafta CHP'den ihraç edilmişti.
Hedef aldığı isimleri itibarsızlaştırma çalışmalarına devam eden Ergün Poyraz, CHP'den ihraç edildikten sonra iyice kinlendi ve düşmanlığı tavan yaptı. Terörist iftirası atan, annelere küfür eden, Partililerin aile fertlerini hedef alan paylaşımlar yapan Ergün Poyraz hakkında ona yakın suç duyurusu yapıldığı öğrenildi. Küfürbaz ve iftiracı sözde yazar Ergün Poyraz'ın ceza alması ve cezaevine girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

whatsapp-gorsel-2024-09-03-saat-09-12-21-51dec78d.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.