BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NEZAKET ZİYARETLERİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NEZAKET ZİYARETLERİ

Kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri Aydın büyükşehir belediyesi başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova Belediyesi meclis üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP’li meclis üyeleri, başarılı çalışmalarından dolayı Çerçioğlu’nu tebrik etti. Nazik ziyaretleri için meclis üyelerine teşekkür eden Çerçioğlu, güç birliği içerisinde Aydın için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

***

Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şube Başkanı Nüket Akgönül ve yönetim kurulu üyeleri ile Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Akgönül ve yönetim kurulu üyeleri, Çerçioğlu'nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkmayı sürdüreceklerini belirten Çerçioğlu, nazik ziyaretleri için Yetişkin, Akgönül ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.