Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

ADÜ Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Mezuniyet Töreni, 29 Mayıs 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Yörük Ali Efe Salonu’nda gerçekleşti.

ADÜ Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Mezuniyet Töreni, 29 Mayıs 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Yörük Ali Efe Salonu’nda gerçekleşti.

Mezuniyet törenine; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekçi, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban, Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe Eskin, Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Nazan Öztürk, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde açılış konuşmasını yapan Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, "Bugün burada emeklerimizin karşılığını görmekteyiz. Bundan büyük onur, mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Öğrencilerimizin mesleklerinde başarılı olmaları için elimizden geleni yaptık ve bildiğimiz her şeyi onlara aktarmaya çalıştık. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında ve mesleki hayatlarında başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi.

Programın devamında konuşma yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, “Mezunlarımızın değerli aileleri, en büyük övgüye layık olan gizli kahramanlar hiç şüphesiz sizlersiniz. Sizler özveriyle gözünüzden sakındığınız evlatlarınızı 2 yıl boyunca bizlere emanet ettiniz. Hayatlarınız boyunca evlatlarınızın sizlere bugün yaşattığı mutluluk gibi daha nice mutluluklar yaşatmasını temenni ediyorum.” ifadelerinin ardından öğrencilerin bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan öğretim elemanlarına teşekkür ederek, öğrencilerin mezuniyetlerini tebrik etti.

Aydın Sağlık Hizmetleri MYO birincisi Beyza Yaren Ekici konuşmasında, kendi ve mezun olan tüm arkadaşları adına emeklerinden dolayı öğretim üyelerine ve ailelerine teşekkür etti. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, MYO birincisi Beyza Yaren Ekici’yi tebrik ederek başarı plaketi ve belgesini takdim etti.

Mezuniyet töreni, dereceye giren mezunlara plaket ve hediyelerinin takdim edilmesinin ardından tüm mezunlara başarı belgelerinin takdim edilmesi ve öğrencilerin keplerini atmaları ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.