ALTINKAYA SÖKE TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

ALTINKAYA SÖKE TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, 18, 19, 20, ve 21. Dönem Aydın Milletvekili Cengiz Altınkaya, Aydın Yenipazar Eski Belediye Başkanı Zafer Savcı ve Aydın Yenipazar Anavatan Partisi İlçe Başkanı Serkan Saraçoğlu ile birlikte STO'na ziyaret Etti

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, 18, 19, 20, ve 21. Dönem Aydın Milletvekili Cengiz Altınkaya, Aydın Yenipazar Eski Belediye Başkanı Zafer Savcı ve Aydın Yenipazar Anavatan Partisi İlçe Başkanı Serkan Saraçoğlu ile birlikte Söke Ticaret Odası'na ziyarette bulundu.

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Yönetim Kurulu Üyeleri Esma Ceylan, Ferdi Kalaycıoğlu ve Meclis Üyesi Levent Üzüm tarafından karşılanan Cengiz Altınkaya ve beraberindeki heyet Türkiye, Aydın ve Söke gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirirken, "Cengiz Altınkaya ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Söke'nin ve bölgemizin ihtiyaçlarını konuştuk" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.