ADÜ’de KPSS Güvenlik toplantısı

ADÜ’de KPSS Güvenlik toplantısı

Personel yokluğu gerekçe gösterilerek pek çok hizmetin yerine getirilemediği ADÜ'de 15 Eylül 2024 günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme SInavı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı.

Personel yokluğu gerekçe gösterilerek pek çok hizmetin yerine getirilemediği ADÜ'de 15 Eylül 2024 günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme SInavı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı. Her gün onlarca köpeğin başıboş dolaşarak korku saldığı ADÜ Kampüsü'nde sınava girecek öğrenciler için sınav tedbiri alındığı açıklandı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent başkanlığında, gerçekleştirilen toplantı Rektörlük Makamı'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Aydın Vali Yardımcısı Ali Murat Kayhan, Aydın İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Gülçin Özkan, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, ÖSYM İl Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sinecen, Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Oba, Aydın İl Jandarma Komutanı Yardımcısı Mehmet Demir, Aydın Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Uğur Dağüstü katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda sınavların sorunsuz bir şekilde uygulanması için güvenlik tedbirleri ile sınava girecek öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunların çözümü, sınav öncesinde, sınav gününde ve sınav sonrasında yapılacak çalışmalara ilişkin gündem maddeleri görüşüldü.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent toplantıda, "KPSS için gerekli tüm tedbirlerin alınarak yapılan sınav güvenliği toplantısında, öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda sınava girmeleri ve sınav süresince de huzurlu bir ortamın oluşmasını amaçlıyoruz. Bu kapsamda olumsuz bir durum yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz." ifadelerine yer verirken gerek öğrencilerin gerekse kampus alanında yer alan Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının korkulu rüyasi haline gelen başıboş köpeklerden ve ciddi rahatsızlığa neden olan sorumluluk sahalarındaki çevre kirliliğinden söz etmedi.

ADÜ’de KPSS Güvenlik toplantısı

ADÜ’de KPSS Güvenlik toplantısı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.